LİSEYE KAYIT OLMA?

2. YERLEŞTİRME

1. Yerleştirme sonucunda açık kalan kontenjanlara, sınavda OKS-TM veya OKS-MF puan türlerinden 160 ve üstü puan almasına rağmen tercih ettiği okullardan herhangi birini kazanamayanlar, kesin kayıt hakkı kazandığı halde kaydını yaptırmamış olanlar ve kesin kayıt yaptırdığı halde 29 Temmuz-4 Ağustos 2006 tarihleri arasında kaydını sildirerek sisteme işletenler başvuruda bulunabilecek.
Bu amaçla yapılacak 2. Yerleştirme için 7-13 Ağustos 2006 tarihleri arasında başvuru alınacak. Adaylar, 2. Yerleştirme için, daha önce başvurdukları okullardan başvuru yapabilecekler.
Adaylar, 2. Yerleştirmede önceki tercihlerine bağlı kalmaksızın en fazla 8 yeni tercih yapabilecek.
2. Yerleştirmeye özel fen liseleri, özel meslek lisesi, Anadolu lisesi programı uygulayan ve sınavla öğrenci alan özel öğretim kurumları ve Anadolu meslek liselerinin Denizcilik Alanı dahil olmayacak.
MEB, 2. Yerleştirme sonuçlarını 20 Ağustos 2006 tarihinde meb.gov.tr internet adresinden açıklayacak. 2. Yerleştirme sonucunda kesin kayıt hakkı kazanan adayların kayıtları 21-24 Ağustos 2006 tarihleri arasında yapılacak.
Resmi fen liseleri, Anadolu liseleri, Anadolu öğretmen liseleri ve sosyal bilimler liselerine 2. Yerleştirmeden başka herhangi bir yerleştirme yapılmayacak ve başka bir şekilde öğrenci alınmayacak.

8 yorum:

ezel_ dedi ki...

offfffff yeterrrrrrr yaaa lanet olasıca mebbbbbbbbbbbb

Adsız dedi ki...

ya şu tercih sonuçlarını hemen açıklayın artık

Adsız dedi ki...

ulan meb senin gibi site olmaz olsun bi aciklatamadiniz beee

Adsız dedi ki...

bu ne eziyet bu meb birazadaha hızlı olmalı

Adsız dedi ki...

arkadaşlar herkese hayırlı olsun(geleceğin gazetecisi)

Adsız dedi ki...

ya arkadaşlar okul kayıtı için neler gerekli ya
bişey yok bu mebte ya

Adsız dedi ki...

ya arkadaslar ben oss den 280 aldım basarı puanım 84 ama ben hiçbir 2 yıllıga yerlesemedim nasıl oluyo bu iş anlamadım birde bu ek kontenjan basvuruları ne zaman baslıyor bizi bilgilendirirmisiniz lütfen

Adsız dedi ki...

liseler için diploma,nüfuz fotokobisi,4adetfotoğraf,ikahmetgah.